Reforç aparcament per acollir coberta verda

publicado en: Despatx, estructures | 0

Fa mesos que intentem fer possible un projecte en el que ens fa especial il·lusió participar: la viabilitat de la construcció de quatre grans illes verdes d’uns 100m2 cadascuna sobre el forjat reticular de l’aparcament soterrat de la Plaça Pere Torrent, just al centre de Lloret de Mar. Actualment és una enorme plaça dura asfaltada i es pretén incloure zones amb arbres, arbustos, plantes, bancs i jocs infantils.

L’estructura existent de l’aparcament de dos soterranis és de formigó armat, amb forjats reticulars que caldrà que siguin reforçats. La presència de junts de dilatació i el desdoblat de pilars ha provocat que la proposta de reforç de cada illa sigui particular i específica, en funció, per una banda, de les càrregues diferenciades de cada zona verda, en funció del nombre d’arbres i bancs; i de la situació sobre el forjat, per l’altra, que fa que el comportament d’aquest sigui diferenciat en funció de l’armadura i la proximitat als extrems o als junts de dilatació.

Esperem que la proposta faci aquest projecte viable!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *