• Obra: Projecte de reforç estructural per la reurbanització de la Plaça Pere Torrent de Lloret de Mar (La Selva, Girona)
  • Descripció: Es pretenen construir quatre grans illes verdes d’uns 100m2 cadascuna sobre el forjat reticular existent de l’aparcament soterrat. Actualment és una «plaça dura» en la que s’hi volen incloure zones verdes amb arbres, arbustos, plantes, bancs i jocs infantils. La presència de junts de dilatació i la variació en el disseny de les illes i posició dels arbres ha provocat que la proposta de reforç de cada illa sigui particular i específica per optimitzar el reforç i el pressupost.
  • Promotor: Ajuntament de Lloret de Mar
  • Missió: Redactors de l'informe de viabilitat i Projecte de Reforç Estructural. Redactors del Projecte Urbanització: Eng. Marc Ventós i Arq. Guillem Auge
  • Projecte: 2019 | Obra: En curs