• Obra: Projecte de reforma i ampliació d’un edifici d’oficines a Senlis (Oise, França)
  • Descripció: Projecte per a empresa que controla i dóna servei a les autopistes de la zona nord francesa. El nou edifici consta d’oficines, despatxos, sales de reunions, cafeteria-restaurant, i sala de control; i es resol amb un edifici de dos nivells amb una estructura molt simple i modulada mitjançant pilars metàl·lics i forjats de llosa massissa de formigó armat, i nuclis rígids per contrarestar els efectes sísmics de la regió. L’edifici està arquitectònicament molt ben adaptat a l’ordre de l’estructura, que té eixos a distàncies desiguals en el sentit longitudinal per facilitar la presència de sales més grans i més petites, sense presència de pilars que en limitin l’ús.
  • Promotor: Govern Francès
  • Missió: Redactors del projecte d’estructures (Autor: Octavi Mestre i Associats)
  • Projecte: 2016 | Obra: -