Iniciem reforç aparcament a Barcelona

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de reforç de la coberta d’un aparcament situat al districte barceloní de Sants-Montjuïc. La urbanització d’una nova plaça emplaçada just a sobre del forjat superior de l’estructura, amb parterres verds, zona de jocs infantils i una «banyera de sorra» d’esbarjo per a gossos, ha fet augmentar les càrregues existents en la situació actual, de manera que s’ha fet necessari el reforç de l’estructura existent.

Els usuaris de l’aparcament han hagut de canviar de punt d’aparcament durant els mesos que durarà l’obra, que consistirà en un reforç superior a base d’una nova capa de compressió armada, i un reforç´parcial inferior amb fibres de carboni, pel que ha estat necessari apuntalar inicialment per poder fer treballs amb maquinària pesada a la part superior, a l’espera dels reforços que seguidament s’hi col.locaran.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *