Guanyem concurs a la Gran Via

Després de mesos d’incertesa, l’Ajuntament de Barcelona ha fet públics els resultats del concurs per construir la nova seu de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals) que es vol emplaçar a l’històric recinte industrial de Can Batlló, a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, molt a prop de la Plaça Espanya i la Plaça Cerdà, de la que ha resultat guanyador el nostre equip multidisciplinar. El projecte preveu la rehabilitació del Bloc 7, en força mal estat de conservació, i es preveu que les obres comencin durant la primavera de 2016.

El recinte, construït a finals del segle XIX, va acollir durant dècades l’empresa tèxtil de Joan Batlló amb més de 700 telers que ocupava una gran extensió de 19.000m² al barri de la Bordeta, i que va participar a l‘Exposició Universal de 1888 situada a pocs metres del seu emplaçament.

El projecte d’arquitectura ha estat redactat per l’arquitecte municipal Josep Maria Julià, i l’equip restant està compost pels despatxos AT3 OLLER-PEÑA, com a Tècnics adjunts a l’arquitecte i especialistes en control de costos; TDI Enginyers, com a especialistes en instal·lacions; i nosaltres com a especialistes en estructures.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *