Execució del reforç sobre l’aparcament de Lloret

Després d’uns mesos d’obres, l’execució dels reforços de l sostre de l’aparcament soterrat al centre de Lloret de Mar, ja comença a encarar el seu final. L’objectiu del projecte de reurbanització de la Plaça Pere Torrent pretén construir quatre grans illes verdes d’uns 100m2 cadascuna sobre el forjat reticular de l’aparcament existent. Actualment és una enorme «plaça dura» en la que s’hi volen incloure zones verdes amb arbres, arbustos, plantes, bancs i jocs infantils.

L’estructura existent de l’aparcament de dos soterranis és de formigó armat, amb forjats reticulars que han calgut ser reforçats. La presència de junts de dilatació i el desdoblat de pilars ha provocat que la proposta de reforç de cada illa sigui particular i específica, en funció, per una banda, de les càrregues diferenciades de cada zona verda, en funció del nombre d’arbres i bancs; i de la situació sobre el forjat, per l’altra, que fa que el comportament d’aquest sigui diferenciat en funció de l’armadura i la proximitat als extrems o als junts de dilatació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *