jordi

Jordi Payola

Direcció i àrea d’estructures arquitectòniques

Arquitecte i Màster en Estructures i Rehabilitació. Doctorand i Professor Associat de la UPC

Ha estat Cap de Projectes de BOMA i Responsable Tècnic al CERN, a Ginebra, és membre de l’Àrea de Rehabilitació del Departament de Tecnologia a l’Arquitectura de la UPC, i coordinador del Màster en Enginyeria Estructural de la Fundació Politècnica. Ha participat en projectes destacats com les rehabilitacions del Castell de Calonge, de Santa Maria del Mar, de la Catedral de Tarragona o del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

jordi

Elena Halmel

Administració, comptabilitat i àrea comercial

Administrativa. Especialitat en control financer

Ha estat responsable financera i ha supervisat diversos projectes empresarials, i és coneixedora de tècniques comercials en mercats nacionals i internacionals. El seu domini d’anglès, francès i alemany han propiciat que hagi participat en nombroses campanyes nacionals per a mercats internacionals.

jordi

Núria Vilaplana

Àrea d’estudis econòmics i control d’obra

Arquitecte Tècnic. Col.laboradora externa

Especialista en estimació i control de costos en obra, supervisions d’obra i direccions d’execució tant de rehabilitació com d’obra nova, d’obra pública i privada. Ha intervingut en obres de rehabilitació patrimonial com les rehabilitacions del Castell de Calonge, de l’Església romànica del Castell de Castellterçol o del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Astrid Bertran

Àrees de projectes i qualitat

Arquitecte Tècnic. Cap de Projectes. Responsable de qualitat

Tècnica de projectes amb llarga trajectòria en el món de l’edificació i de la consultoria estructural. Especialitzada en la gestió interna de producció de projectes és la nostra responsable de qualitat. Ha participat en projectes d’estructures de gran embergadura i intervé, d’alguna manera o altra, en tots projectes en curs del despatx.

jordi

Eduardo Ballester

Àrea de projectes

Arquitecte. Màster en estructures. Cap de Projectes

Línia d’especialització en estructures en l’edificació. Apassionat de l’enginyeria estructural és especialista en models d’anàlisi estructural i de reforços d’edificis evolutius. Ha participat en els projectes de viabilitat de les cobertes verdes a Barcelona i en projectes de reforç d’estructures existents per canvis d’usos amb destacat augment de sobrecàrregues..

jordi

David Mesa

Àrea de projectes

Arquitecte. Máster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica, i en Producció i Investigació Artística

Línia d’especialització en construcció tradicional, rehabilitació i patrimoni. Ha treballat per compte propi i ha participat en projectes de rehabilitació de caràcter patrimonial com el «Xalet Golferichs» de Barcelona.

jordi

Mónica Sambade

Àrea de projectes

Arquitecta. Professora de la UPC. Col.laboradora externa

Especialitzada en rehabilitació. Ha participat en projectes d’obra privada, projectes d’investigació sobre processos de construcció en edificis existents i en estudis d’edificis patrimonials com el «Xalet Golferichs» de Barcelona.

jordi

Alícia Mallarach

Àrea de projectes internacionals

Arquitecta. Col.laboradora externa

Especialitat en normativa internacional, ha estudiat i treballat a París i Montpelier, i té gran experiència de la normativa Francesa i Europea. Ha participat en nombrosos projectes de caràcter privat i públic per l’administració francesa.

Han format part de l’equip:

Mertixell Venteo, arquitecta

Cristina Canals, estudiant d’arquitectura

Txell Pineda, arquitecta

Óscar Granados, arquitecte

Ana Amaro, arquitecta

Amaranda Trias, arquitecta