Substitució sostre de fusta

Segueixen les obres de consolidació estructural del mas vallesà que estem rehabilitant, i que consisteixen en la substitució funcional del sostre de planta baixa, amb bigues de fusta molt malmeses per un sostre de nova execució. S’ha aprofitat l’obra per … Continuar

Fonaments edifici de fusta

Després d’unes setmanes d’intensos treballs als fonaments i soterrani de l’edifici existent de «La Torre de La Sagrera» aquesta setmana comencen els treballs dels nous fonaments de l’ampliació prevista al projecte d’IFarquitectos com un edifici íntegrament de fusta en el que … Continuar

Començar la casa per la teulada

En la gran majoria de projectes, la teulada esdevé el remat o culminació del projecte. O, si més no, és la primera feina després de completar l’estructura portant de l’edifici, així es «treuen aigües fora» i el constructor treballa sota … Continuar

Segueixen les obres a La Sagrera

Segueixen endavant les obres del Centre Cívic “La Torre de la Sagrera” situat al barri de Sant Andreu de Barcelona, just al costat del nou Pont del Treball Digne i de la nova Estació del TGV de La Sagrera. El projecte … Continuar

Intervenim al «Xalet Golferichs»

L’Ajuntament de Barcelona ens ha encarregat un estudi de l’estat de conservació, estructural i patologies, de la «Casa Golferichs», a la cantonada de la Gran Via de les Corts Catalanes amb el carrer Viladomat, de Barcelona. Un edifici modernista de gran … Continuar

Avancen les obres del castell

Després de mesos d’obres i diverses fases previstes en etapes futures, les obres del Castell de Calonge, a l’Empordà, avancen sobre el termini previst. Són molts els fronts oberts en l’obra, d’un castell que té moltes estances, patis i possibles … Continuar

Participem al curs de rehabilitació

El divendres passat dia 16 es va iniciar a l’Escola Sert, -Escola de formació del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC)- la 4a edició del Curs de càlcul d’estructures en rehabilitació, i concretament el mòdul de Fonaments, murs i pilars, … Continuar

Guanyem concurs a la Gran Via

Després de mesos d’incertesa, l’Ajuntament de Barcelona ha fet públics els resultats del concurs per construir la nova seu de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals) que es vol emplaçar a l’històric recinte industrial de Can Batlló, a la Gran Via de … Continuar

Nova escala del Mirador

Les obres de les noves passeres i accessos a la coberta de Santa Maria del Mar ja encaren la recta final d’aquesta fase. En aquests moments s’estan muntant les noves escales d’accés al mirador, que connecten el segon terrat amb … Continuar